Zonder toegevoegde suikers en toch heerlijk zoet! Deze rabarber-frambozenmoes combineert de frisheid van rabarber met de natuurlijke zoetheid van frambozen en 100% appelmoes. Het resultaat is een lichtzure en verfrissende traktatie.
Zelfgemaakte appelmoes
Appelmoes maken is eenvoudiger dan je denkt: schil de appels, verwijder de klokhuizen en kook ze tot moes. Dat is alles. Je hoeft geen suiker toe te voegen; de natuurlijke zoetheid van de appels is voldoende. Soms voeg ik een beetje kaneel of ander fruit toe voor extra smaak, maar meestal heb ik het liefst een pot appelmoes zonder enige toevoegingen op voorraad. Mocht je echter geen zelfgemaakte appelmoes in huis hebben en ook geen tijd of zin om het te maken, dan zijn 100% appelmoesjes een perfecte oplossing.
100% appelmoesjes
Dit is geen advertentie, maar gewoon een tip van een enthousiaste liefhebber: 100% appelmoesjes zijn een heerlijke en handige optie. Deze appelmoesjes zijn puur, zonder enige toevoegingen, en perfect voor dagen waarop je geen vers fruit eet. Zoals de naam al zegt, gaat het om pure appelmoes zonder suikers of andere toevoegingen. En ja, ze zijn echt heel lekker!
Het leek me een geweldig idee om deze appelmoes te combineren met rabarber en frambozen voor een frisse moes. En ik kan je vertellen: dat was een schot in de roos! Ik weet zeker dat jij hier ook van zult genieten.