Midden-Oosterse kruidenmix

Deze kruidenmix is een echte aanrader voor Midden-Oosterse stoofpotten. De smaken komen heerlijk tot hun recht in warme gerechten. Ook voor geroosterde groenten is het een geweldige keuze. Marineer de groenten van tevoren in de mix voor extra smaak. Zo geef je eenvoudig een exotische twist aan je favoriete gerechten.
TLV kruidenmix pinit Bekijk galerij 3 foto's

Aangepaste verhoudingen

De juiste verhoudingen voor een kruidenmix kunnen variëren afhankelijk van persoonlijke smaakvoorkeuren en het gebruik van de mix in verschillende gerechten.

Je kunt de hoeveelheden aanpassen op basis van je voorkeuren. Hier zijn enkele suggesties voor aanpassingen:

  • Voor meer pittigheid: Voeg meer chilipoeder of zwarte peper toe.
  • Voor een warmere, zoetere smaak: Verhoog de hoeveelheid kaneel en nootmuskaat.
  • Voor een sterkere gembersmaak: Verhoog de hoeveelheid gemberpoeder en verse gember.

Experimenteer gerust om je eigen perfecte balans te vinden!

TLV kruidenmix pinit
0 Recept opslaan

Midden-Oosterse kruidenmix

Voorbereiding 5 minuten Totale tijd 5 minuten

Basis kruidenmix

Mixen maar

  1. Meng alle poeders goed in een kom.
  2. Bewaar de kruidenmix in een luchtdichte pot op een koele, donkere plaats.
foto van de auteur

Sylvia

Food en Lifestyle Blogger

Hej, ik ben Sylvia, part-timer, food blogger, moeder van 5 en oma van 3. Ik woon samen met mijn man in Noord-Holland. Ik hou van goed eten, kamperen, Scandinavië en de natuur. En hier deel ik graag mijn plantaardige recepten met jou!

Beoordeel dit recept

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel een vraag

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *