Verwarm de oven voor op 180°C.
Groenten bakken: Verwarm een beetje olie (of water als je liever zonder olie kookt) in een pan. Bak de ui, knoflook, en champignons hierin voor ongeveer 5 minuten tot zoveel mogelijk vocht uit de champignons is verdampt. Breng op smaak met peper en zout.
Vulling maken: Prak de limabonen grof met een vork en meng ze met de spinazie, basilicum, limoensap en -rasp, en de helft van de geraspte kaas. Voeg het champignonmengsel toe en roer alles goed door.
Cannelloni vullen: Schep eenderde van de passata in een ovenschaal. Vul de cannelloni met de vulling. Dit gaat gemakkelijk met een spuitzak (of een plastic zakje waar je een puntje afknipt). Leg de gevulde cannelloni op de passata in de ovenschaal.
Afmaken: Giet de rest van de passata over de cannelloni en bestrooi met de overgebleven kaas. Voeg naar wens extra peper en zout toe.
Zet de schaal in de oven en bak de cannelloni ongeveer 30 minuten.
💶. Over de geschatte kosten:
De geschatte kosten zijn gebaseerd op gangbare supermarktprijzen en de hoeveelheid ingrediënten die in het recept worden gebruikt. Deze bedragen kunnen variëren afhankelijk van waar je boodschappen doet, of je kiest voor biologische producten, en of je sommige ingrediënten al in huis hebt.